Σάντουιτς με καπνιστή μπριζόλα, ρόκα και ντοματίνια

11.55

Σάντουιτς με καπνιστή μπριζόλα, ρόκα και ντοματίνια
 
4 φέτες καπνιστή μπριζόλα Πατεράκης Family
3 μεγάλες φέτες ψωμί ολικής
1 κουταλιά μουστάρδα με μέλι
2 κουταλιές τυρί κρέμα
Φλούδες γραβιέρα
Ρόκα
Ντοματίνια κομμένα σε φέτες
Λίγο βαλσάμικο ξύδι
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι

Πατεράκης Family Χοιρινή μπριζόλα καπνιστή
Καπνισμένη και παρασκευασμένη
με φυσικούς τρόπους και καρυκεύματα.
www.paterakisfamily.gr
 

 
Η Φρύνη Κάτσουνα μαγειρεύει κάθε Δευτέρα στην καθημερινή εκπομπή Στο Κόκκινο στη ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης!

Η Φρύνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά με καταγωγή από την Κύπρο και τη Μικρά Ασία.
Οι πολυδιάστατες ρίζες και επιρροές της οικογένειάς της, τη μύησαν από μικρή στον κόσμο των γεύσεων. Aρχικά, δίπλα στη γιαγιά της, έμαθε να φτιάχνει γλυκό νεράντζι, τραχανά, ντοματάδα, λεμονάδα και φυσικά, καλιτσούνια.

Μεγαλώνοντας και αφού σπούδασε τη μαγειρική τέχνη, συνειδητοποίησε, ότι ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων, που ζουν για να τρώνε και όχι για το αντίθετο. Απολαμβάνει να μαγειρεύει για τους φίλους της και τον θεωρεί ως τον απόλυτο τρόπο να εκφράζει απλόχερα την αγάπη και τη φιλοξενία. Αισθάνεται τυχερή, που μεγάλωσε με την καλύτερη μεσογειακή διατροφή, την κρητική και θεωρεί ως το σημαντικότερο σχολείο τη μαθητεία δίπλα σε μεγάλους ανθρώπους, που γνωρίζουν την παράδοση.

Η πολυετής συνεργασία της με χώρους εστίασης, η συστηματική αρθρογραφία σε δεκάδες ιστολόγια, η ραδιοφωνική και τηλεοπτική επαφή με το κοινό και τα μαθήματα κρητικής διατροφής που παραδίδει, εκφράζουν μέρος του πάθους της για τη μαγειρική.

Της αρέσει να πειραματίζεται και να παντρεύει διαφορετικά υλικά στον «καμβά» της κουζίνας της. Οραματίζεται να διαδώσει την κρητική κουζίνα ανά τον κόσμο, εξυμνώντας τη μοναδικότητα των πρώτων υλών και την ύψιστη διατροφική αξία τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΦΡΥΝΗΣ ΣΤΟ YOUTUBE