Διατροφη
Κορμός σοκολάτας με φρούτα του πάθους
Η Hotelier education μας παρουσίασε Στο Κόκκινο ενα φανταστικό Κορμό σοκολάτας με φρούτα του πάθους
ΜΠΙΣΚΟΥΙ ΒΑΝΙΛΙΑ
180 γρ. (9) κρόκοι αυγών
80 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
150 γρ. (5) ασπράδια αυγών
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
85 γρ. αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο
ΓΚΑΝΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ
180 γρ. χυμός φρούτο του πάθους
400 γρ. σοκολάτα γάλακτος
70 γρ. βούτυρο 82% λιπαρά
ΣΙΡΟΠΙ
70 γρ. νερό
80 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
70 γρ. χυμός φρούτο του πάθους
ΓΛΑΣΟ
10 γρ. ζελατίνη
150 γρ. γλυκόζη
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
80 γρ. νερό
100 γρ. ζαχαρούχο γάλα
150 γρ. σοκολάτα bitter 55-65%
Hotelier education, το εξειδικευμένο εκπαιδευτήριο τουριστικής εκπαίδευσης των Χανίων
Κισσάμου 95, τηλ. 28210-60807, 76012 – www.hotelier.edu.grΜε ατομικές θέσεις εκπαίδευσης
Hotelier education, 2ετή τμήματα εκπαίδευσης στη
Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Διοίκηση ΞενοδοχείουΤαχύρρυθμα προγράμματα για επαγγελματίες