Χανια
[BINTEO] Έκλεισε ένα γλυκό τριήμερο γεύσεων…
4 Οκτ 2014 16.18
Ένα μαγευτικό τριήμερο γεύσεων έκλεισε στα Χανιά με τους σεφ Στέλιο Παρλιάρο και Αλέξανδρο Παπανδρέου, που έδωσαν και πήραν από τις μαγείρισσες αγνές συνταγές με βάση το βούτυρο αγελάδας.
Οι δύο σεφ ετοίμασαν το πρωί γλυκίσματα στο κατάστημα των σουπερμάρκετ ΙΝΚΑ των Αγ.Αποστόλων, ενώ το απόγευμα υποδέχτηκαν περισσότερα από 80 άτομα για να δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν κυρίως το γαλακτομπούρεκο, στο καφέ «Κήπος».
Μάλιστα όπως οι ίδιοι τόνισαν το ταξίδι στις Ελληνικές πόλεις συνεχίζεται, ενώ έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Βαγγέλης Φυντριλάκης-neatv.gr