Αχνιστός σολομός με χυλοπίτες απο το Γιάννη Κουφό και τη Hotelier Education

11.35

H Hotelier Education ηγείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Τουριστικής εκπαίδευσης στον τόπο μας, παρέχοντας στους σπουδαστές της υψηλού επιπέδου δομημένα εκπαιδευτικά προγράμματα. Ο chef Γιάννης Κουφός, μαζί με 2 δευτεροετείς σπουδαστές της Μαγειρικής Τέχνης, απο τη Hotelier Education ηταν χτες καλεσμένοι στην  ενότητα Μαγειρικής στην Εκπομπή Στο Κόκκινο  και μας παρουσίασαν μια γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή.

Αχνιστός σολομός με χυλοπίτες
 
Υλικά 4 άτομα
 

400 γρ. σολομός φρέσκος
400 γρ. χυλοπίτες
4 πράσινα σπαράγγια
1 κλωναράκι σέλερι
1 φοινόκιο
60 γρ. τοματίνια
100 γρ. καρότο
1 κόκκινη τσίλι πιπεριά
¼ ματσάκι κόλιανδρο
2 λάιμ
1 αστεροειδή γλυκάνισο
150 ml λευκό κρασί
100 ml ζωμό ψαριού
1 κ.σ. μέλι
Αλάτι & πιπέρι

Νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της πόλης –Hotelier Education Κισσάμου 95

Ατομικές θέσης εκπαίδευσης 

Βασικά τμήματα εκπαίδευσης:
Μαγειρικής
Ζαχαροπλαστικής
Διοίκησης Ξενοδοχείου 

Σεμινάρια:
Γαστρονομίας
Ζαχαροπλαστικής
Οτιδήποτε γύρω από τον τουρισμό και την εστίαση 

Ανοίγει ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων φέτος με το σεμινάριο «Τάρτες» με τον Γιάννη Κουφό.

Ανοιχτό στο κοινό με μικρό κόστος

Δωρεάν για τους σπουδαστές μας
Ειδική τιμή για τους απόφοιτούς μας