ΣΥΝΤΑΓΗ
Για τέσσερις μερίδες
2 φύλλα σφολιάτας
Κιμά κοκκινιστό με τυροκαυτερή
Φλεϊκ Γραβιέρας Κρήτης Π.Ο.Π. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ
1 αυγό
Για τον κιμά
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
250 γρ. τοματοχυμό passata
1 κ.σ. τοματοπολτό
½ κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.γ. μουστάρδα
2 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. πιπέρι
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1 κ.γ. ρίγανη
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 μελιτζάνα
3-4 κ.σ. τυροκαυτερή
Για την τυροκαυτερή
500 γρ. Τυρί Αιγοπρόβειο Κρήτης σε άλμη ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ
200 γρ. Γιαούρτι Πρόβειο Κρήτης ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ
1 καυτερή πράσινη πιπεριά
ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ
90 χρόνια παράδοσης στα Τυροκομικά Προϊόντα Κρήτης
Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ - Η πολυβραβευμένη
παραδοσιακή συνταγή που έχει μείνει αναλλοίωτη εδώ και τέσσερις γενιές!
Αιγοπρόβειο τυρί Κρήτης ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ
Το δικό μας τυρί άλμης με απαλή υφή και φίνα βουτυρώδη γεύση!
Γιαούρτι Πρόβειο Κρήτης ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ, από φρέσκο
Κρητικόπρόβειο γάλα & μαγιά γιαουρτιού, χωρίς συντηρητικά!