«Ασιατική Κουζίνα»
Πικάντικες Τραγανές Φτερούγες
ΣΥΝΤΑΓΗ
Πικάντικες τραγανές φτερούγες
5 φτερούγες ΠΙΝΔΟΣ
200 γρ. πάνκο
100 γρ. αλεύρι
150 γρ. chili sauce
150 γρ. μαγιονέζα
1 φρέσκο κρεμμύδι
50 γρ. τηγανητό κρεμμύδι
1κ.γ. πάπρικα
Αλάτι & πιπέρι
Για την tempura
200 γρ. αλεύρι
70 γρ. κορν φλάουερ
2 φακελάκια μπέικιν
400 ml σόδα
Λίγο αλάτι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Στέλιος Ζαχαρίου - Chef