«Ωρα για γλυκο» – Παβλοβα 

11 Οκτ 2023
Λεπτομέρειες σχετικά με το επεισόδιο

«Ώρα για γλυκό»
Πάβλοβα 

ΣΥΝΤΑΓΗ

Πάβλοβα

Για τη μαρέγκα

150 γρ. Ασπράδι Αυγού των Ηπειρώτικων Αυγών ΠΙΝΔΟΣ

150 γρ. ζάχαρη

150 γρ. ζάχαρη άχνη

1 βανίλινη

Ξύσμα & χυμό lime

 

Για την κρέμα

300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

70 γρ. μασκαρπόνε

50 γρ. ζάχαρη άχνη

1 βανίλινη

 

Για το κομπότε μύρτιλα

250 γρ. πουρέ από μύρτιλα

70 γρ. μύρτιλα

2,5 γρ. ζελατίνη

50 γρ.ζάχαρη

25 γρ. νερό

Ξύσμα lime

 

Παστεριωμένο 100% Ασπράδι Αυγού ΠΙΝΔΟΣ,

για μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή!

 

Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ

Ποιότητα - Ασφάλεια - Νοστιμιά στο καθημερινό μας τραπέζι!

 

Στη β φάση αναφοράς

Παστεριωμένο 100% Ασπράδι Αυγού των Ηπειρώτικων Αυγών ΠΙΝΔΟΣ

Ο πλούσιος πηγαίος πόρος πρωτεϊνών και άλλων θρεπτικών συστατικών!

 

Νίκος Κουτσούκος - Pastry Chef