«Ώρα για γλυκό»
Πάβλοβα
ΣΥΝΤΑΓΗ
Πάβλοβα
Για τη μαρέγκα
150 γρ. Ασπράδι Αυγού των Ηπειρώτικων Αυγών ΠΙΝΔΟΣ
150 γρ. ζάχαρη
150 γρ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλινη
Ξύσμα & χυμό lime
Για την κρέμα
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
70 γρ. μασκαρπόνε
50 γρ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλινη
Για το κομπότε μύρτιλα
250 γρ. πουρέ από μύρτιλα
70 γρ. μύρτιλα
2,5 γρ. ζελατίνη
50 γρ.ζάχαρη
25 γρ. νερό
Ξύσμα lime
Παστεριωμένο 100% Ασπράδι Αυγού ΠΙΝΔΟΣ,
για μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή!
Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ
Ποιότητα - Ασφάλεια - Νοστιμιά στο καθημερινό μας τραπέζι!
Στη β φάση αναφοράς
Παστεριωμένο 100% Ασπράδι Αυγού των Ηπειρώτικων Αυγών ΠΙΝΔΟΣ
Ο πλούσιος πηγαίος πόρος πρωτεϊνών και άλλων θρεπτικών συστατικών!
Νίκος Κουτσούκος - Pastry Chef