«Σκέτη Γλύκα»
Παραδοσιακοί Κουραμπιέδες
300 γρ. ARISTON Βούτυρο τύπου Κερκύρας
110 γρ. αχνή ζάχαρη
600 γρ. αλεύρι Γ.Ο.Χ.
1 βανίλια στίκ
1 σφηνάκι κονιάκ
Για το πασπάλισμα
Ζάχαρη άχνη
ARISTON Βούτυρο τύπου Κερκύρας,
ανάλατο, με φίνα γεύση από φρέσκια παστεριωμένη κρέμα!
www.aristonkitchen .gr - www.kamilaris.gr
ARISTON, το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903!
Κωνσταντίνος Ντανάς
Pastry Chef
Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ
Εισοδίων 18, Παλιά Πόλη Χανιά - τηλ. 2821302801