«Σκέτη Γλύκα»
Γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι & άρωμα εσπεριδοειδών
Κωνσταντίνος Ντανάς
Pastry Chef
Γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι & άρωμα εσπεριδοειδών
Για το σιρόπι
500 γρ. ζάχαρη
300 γρ. φυσικό χυμό πορτοκάλι ή μανταρίνι (ή και τα δύο)
100 γρ. γλυκόζη
Για το φύλλο
250 γρ. ARISTON Βούτυρο τύπου Κερκύρας
1 πακέτο φύλλο κανταΐφι (400 -500γρ.)
Για την κρέμα
1 κιλό γάλα φρέσκο πλήρες
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Ξύσμα από ένα λεμόνι
Ξύσμα από ένα ροζ γκρέιπφρουτ
200 γρ. ζάχαρη
100γρ. corn flour
8 κρόκοι Αυγού
50γρ. ARISTON Βούτυρο τύπου Κερκύρας
Γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι, άρωμα εσπεριδοειδών
& ARISTON Βούτυρο τύπου Κερκύρας
ARISTON Βούτυρο τύπου Κερκύρας,
ανάλατο, με φίνα γεύση από φρέσκια παστεριωμένη κρέμα!
ARISTON, το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903!
www.aristonkitchen.gr - www.kamilaris.gr
Κωνσταντίνος Ντανάς
Pastry Chef
Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ
Εισοδίων 18, Παλιά Πόλη Χανιά - τηλ. 2821302801