Στέλιος Μάινας: To «Νησί» δεν θα γινόταν εάν δεν υπήρχαν οι Κρητικοί και η Κρήτη

15.31

Γιατί μετά την συνεργασία του με το Mega το 2010 δεν είδαμε το ηθοποιό να πρωταγωνιστεί σε κάποιο σήριαλ;
Στέλιος Μάινας: «Βλέποντας ξανά το “Νησί” συγκινήθηκα γιατί?»

Τον Στέλιο Μάινα απολαύσαμε σήμερα μέσα από το Πρωινό. Ο ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο και τη Φαίη για την τηλεοπτική του αποχή, τις οικονομικές δυσκολίες, ενώ δεν έκρυψε την συγκίνηση του τώρα που βλέπει το «Νησί» να ξαναπροβάλλεται  στο Mega. Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε πως ο ηθοποιός του είχε κάνει ποδαρικό το 2010 όταν ξεκινούσε το Πρωινό mou με τη Φαίη.

«Ήταν η πρώτη συνέντευξη που κάναμε όταν ξεκίνησα μαζί με τη Φαίη το Πρωινό στο Mega πριν από έξι χρόνια», είπε ο παρουσιαστής και ο Στέλιος Μάινας θυμήθηκε εκείνη την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο Νησί και του απάντησε: «Βλέποντας το ξανά συγκινήθηκα γιατί αντιλήφθηκα πόσο καλή δουλειά γινότανε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και πιστεύω πως αυτή η δουλειά δεν θα γινόταν εάν δεν υπήρχαν οι Κρητικοί και η Κρήτη».

Ο Στέλιος Μάινας μίλησε για τις επιλογές τους αλλά και για τους λόγους που έκτοτε δεν τον είδαμε να πρωταγωνιστεί σε κάποια τηλεοπτική σειρά. Πως μπορεί άραγε ο ίδιος να ανταπεξέρχεται στις οικονομικές του υποχρεώσεις και ποιες οι απολαβές του από το θέατρο;

Δείτε τι απάντησε:

gossip-tv.gr